top of page
hero_recept_gaasterlander_wok.jpg
Logo Gaasterlander
Je proeft de oorsprong

Wok

met Gaasterlander reepjes

Dit wokgerecht met Gaasterlander reepjes, noodles, peultjes en wortelen is heel eenvoudig en gemakkelijk te maken voor iedereen. De groentes zijn goed af te wisselen met de seizoenen.

20-30 min.

Aantal personen

4 pers

gaasterlander wok

Bewaar dit recept

Deel dit recept

Ingrediënten

400 gram Gaasterlander reepjes of ongepaneerde schnitzel
250 gram noodles
1 teen knoflook
300 gram peultjes
100 gram wortelen
2 stuks bosuitjes
3 eetlepels zonnebloemolie
3 eetlepels sojasaus
1 stukje gember
2 eetlepels sesamzaadjes

Wat heb je verder nodig

Wokpan

Wok olie

biggetje

   Bereiden

  1. Bereid de noodles, 1,5 min. korter dan de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de wortelen in partjes en de bosuitjes in kleine stukjes.

  3. Verwarm de wokpan op hoog vuur en voeg een scheutje wok olie toe.

  4. Bak ongeveer drie minuten de Gaasterlander reepjes in de pan en voeg daarna de groenten en noodles toe.

  5. Roerbak dit ongeveer 3 minuten.

  6. Voeg wat peper en zout naar smaak toe.

  7. Breng het geheel op smaak door sojasaus, gember, knoflook en/of sesamzaadjes toe te voegen.

Je proeft de oorsprong
Recepten
Recepten
Recepten
Logo Gaasterlander

CONTACT

085 - 130 45 76

Marwei 75

8508 RG Delfstrahuizen

GAASTERLANDER

Logo Gaasterlander

VERKRIJGBAARHEID

bottom of page