top of page
hero_recept_gaasterlander_haas.jpg
Logo Gaasterlander
Je proeft de oorsprong

Gaasterlander Haas

met citroen-peperkorst

Een fris en mals stukje Gaasterlander haas met citroen-peperkorst. Geserveerd met diverse groenten en aardappelpartjes in de oven gegaard.

60-80 min.

Aantal personen

4 pers

Gaasterlander haas

Bewaar dit recept

Deel dit recept

Ingrediënten

400 gram Gaasterlander reepjes of ongepaneerde schnitzel
250 gram noodles
1 teen knoflook
300 gram peultjes
100 gram wortelen
2 stuks bosuitjes
3 eetlepels zonnebloemolie
3 eetlepels sojasaus
1 stukje gember
2 eetlepels sesamzaadjes

Wat heb je verder nodig

Bakplaat

Bakpapier

Hetenluchtoven

biggetje

   Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Snijd de aardappels in partjes.

  3. Leg deze op een bakplaat met bakpapier en bak deze 20 minuten.

  4. Maak ondertussen de pastinaak, wortelen en ui schoon en snijd deze in dikke plakken.

  5. Leg deze na de 20 minuten bij de aardappelen. Breng deze op smaak met olijfolie, zout, peper en tijm. Bak dit samen vervolgens nog eens 10 minuten.

  6. Rasp de citroen boven een bakje en meng hier een grote hoeveelheid peper, zout en paneermeel doorheen.

  7. Breng dit mengsel aan op de varkensfilet.

  8. Bak de varkensfilet vervolgens mee in de oven voor 20 minuten op 175°C, tot de binnenkant een temperatuur van 67°C bereikt

Je proeft de oorsprong
Gaasterlander Wok
gaasterlander haas
gaasterlander hamburger

GAASTERLANDER

Logo Gaasterlander

VERKRIJGBAARHEID

RECEPTEN

CONTACT

085 - 130 45 76

Marwei 75

8508 RG Delfstrahuizen

bottom of page