top of page
BBQ Ribroast gegaard gesneden.jpg

Varkensrack

BBQ
Vleestemp
bbq varkensrack Ribroast_Rack

 

Ingrediënten:

» 1 varkensrack
» olijfolie
» verse tijm
» honing
» optioneel beukenhout

 

Snij de speklaag op het rack kruislings in (blokjes van 1,5 cm).
Smeer het rack in met olijfolie.
Warm de BBQ op tot 110 °C.
Braad ongeveer 3 uur op 110 °C (bij hogere temperatuur wat korter),  kerntemperatuur 58 °C.
Meng honing met verse tijm. Smeer het rack er mee in als er droge plekjes komen.
Eventueel roken met beukenhout.

BBQ Ribroast gegaard gesneden

Bewaar deze bereidingswijze

Deel deze bereidingswijze

Logo Gaasterlander

CONTACT

085 - 130 45 76

Marwei 75

8508 RG Delfstrahuizen

GAASTERLANDER

Logo Gaasterlander

VERKRIJGBAARHEID

bottom of page