top of page
Keuken gevulde varkensfilet.jpg

Gevulde filet of porc loin

bbq 150-150
vleestemp 62
Gevulde filet of porc loin

 

Ingrediënten:

» 500 gram varkensfilet aan 1 stuk
» verse tijm
» verse rozemarijn
» verse salie
» peper
» zout
» 1 teen knoflook
» olijfolie
» slagerstouw

 

1. Filet insnijden, vullen en dichtbinden. Rubben met de rest van kruiden/oliemengsel.
2. BBQ op 150°C indirect (dus niet direct boven de kolen, maar met een (ijzeren/ stenen) plaat ertussen).

3. Roken met beukenhout.
4. Ongeveer 1,5 uur.

5. Kerntemperatuur 62 °C geeft een prachtig stuk vlees.

Bewaar deze bereidingswijze

Deel deze bereidingswijze

Logo Gaasterlander

CONTACT

085 - 130 45 76

Marwei 75

8508 RG Delfstrahuizen

GAASTERLANDER

Logo Gaasterlander

VERKRIJGBAARHEID

bottom of page