top of page
BBQ Varkensfilet omwikkeld met spek.jpg

Broodje varkensfilet omwikkeld in spek

bbq 150-20
Vlees temp
BBQ Varkensfilet omwikkeld met spek

 

Ingrediënten:
» 2 varkensfilets
» 2 harde bollen (bv Italiaanse bol)
» 1 zakje ijsbergsla
» 1 tomaat
» BBQ rub naar keuze

 

Haal de varkensfilet uit de koelkast en dep deze droog. Bestrooi de varkensfilet licht met jouw gekozen BBQ rub.  Wikkel de filet daarna in met (ontbijt)spek en bestrooi deze ook met de rub.
Gaar de filet op 150 °C. Grill tegelijk ook een paar plakjes tomaat en rooster het broodje. 
Als de filet een kerntemperatuur heeft bereikt van 65 °C is deze gaar. 

Leg de filet samen met wat sla en tomaat op het broodje.
Eet smakelijk!

Bewaar deze bereidingswijze

Deel deze bereidingswijze

Logo Gaasterlander

CONTACT

085 - 130 45 76

Marwei 75

8508 RG Delfstrahuizen

GAASTERLANDER

Logo Gaasterlander

VERKRIJGBAARHEID

bottom of page